sitemap

Haber

Vodafone 4 Bucak G Tırı

Vodafone, "4 Bucak G" kampanyası için hazırladığı reklam filminde duygusal bir temaya yer verdi. 17 Şubat 2016'da oynanan Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçında İstiklal Marşımızı söyleyen seyircilere Kaş Düşler Akademisi öğrencileri 4.5G teknolojisiyle bağlanarak eşlik etti.

4 Bucak G aracı olarak hazırlanan Mobil Tanıtım® 'ın EventTruck aracı, Kaş Düşler Akademisi'ne gitti ve onları canlı yayında İstanbul'daki binlerce kişiyle buluşturdu. 4 Bucak G aracı Türkiye'nin dört bir yanını buluşturmaya devam edecek.

Y&R Team Red İstanbul Reklam Ajansı tarafından hazırlanan ve 1 Nisan itibarıyla kullanılabilecek 4.5G canlı yayın özelliğini anlatan ilk reklam filmi büyük sempati kazandı.

Yönetmenliğini İlkay Kopan'ın üstlendiği reklam filminin prodüksiyonunu Depo Film yaparken post-prodüksiyonu ise 1000 Volt tarafından gerçekleştirildi.

Vodafone "4 Bucak G" aracı ile Türkiye'yi dolaşarak kullanıcılara 4.5G teknolojisini yakından tanıma ve deneyimleme imkanı sunmaya devam ediyor.

Düşler Akademisi: Engelli ve sosyal dezavantajlı gençlere ücretsiz olarak kültür ve sanat eğitimlerinin verildiği Düşler Akademisi, gençleri hayata hazırlayan kalıcı bir alternatif sanat akademisidir. Destek olmak için "DESTEK" yazıp 5595'e SMS gönderilebilir.

Etkinliği Gerçekleştiren : Vodafone Türkiye
Etkinliği Yöneten : KTH Event
Tarih : Şubat-Mart 2016
Etkinlikte Görev Alan Aracımız : EventTruck

Vodafone 4 Bucak G Reklam Filmi

Doğuşuyla bir sektöre isim veren marka... Mobil Tanıtım®

G A R A J